Celebration of wild Limfjords Oysters from Svend Søe Bonde and hand-harvested wild Wadden Sea Oysters
Backstage & Chefs Table Henne Kirkeby Kro and River Cottage
#oysterweekdk #oystersafari
Production: RED STAR, Esbjerg, Denmark'

SLUT PÅ VIDEO KODE --!>

Det Vilde Vesten

Tæt på Vesterhavet i Henne Kirkeby, ligger en kro, der næsten er naturstridig.

Her er intet forudsigeligt. På samme måde som den barske smukke natur nægter at ligge under for noget som helst, så gør kroen det heller ikke. Stædighed og en vis form for galskab har skabt et unikt sted i verdensklasse, men på godt vestjysk.

Her har familien Skouboe bygget videre på stedets traditioner og skabt en scene med plads til uforudsigelighed, livsglæde og nydelse. Her er ikke skelet til jantelov og tilbageholdenhed, men til de små detaljer og de store overraskelser.

Hvis kroen er scenen, køkkenet nerven, så er landets største krohave basen. I de sidste 200 år har den forsynet køkkenet med grøntsager, rodfrugter, bær og urter. Vejen fra jord til bord kan næppe blive kortere.

Med Michelin-kokken Paul Cunningham som køkkenchef går galskaben op i en højere enhed: Saft, kraft og livsglæde kan smages.

Velkommen til kroen.