Job & karriere

Job på Henne Kirkeby Kro

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Kontakt venligst Garrey Dawson på mail:

Vi søger  løbende “runners” som deltidsmedarbejdere til restauranten. Har du lyst til at arbejde sammen med teamet på Henne Kirkeby Kro i inspirerende omgivelser og et godt miljø, så send en kort ansøgning om, hvilken type job du søger samt lidt om din baggrund og erfaring.

Job i køkkenet

Vi søger også løbende nye medarbejdere til køkkenet både som elever, trainees og “opvaskehjælpere”. Send os gerne en uopfordret ansøgning med CV på en af nedenstående mailadresser, eller ring blot og forhør nærmere. Hvis du blot søger job som afløser for opvasken/køkkenmedhjælpen, så send et par ord om dig selv og hvilke tider, du kan arbejde på.

Job i haven

Haven i Henne er en vigtig del af kroen. Foruden at være til stor nydelse for vore gæster, er haven også til stor nytte for vort køkken. Vi har pt. ingen ledige stillinger åben, men det sker, at vi fra tid til anden får brug for en ekstra hjælpende hånd til alt forefaldende havearbejde – både det havearbejde, der kræver lidt ekspertise, men også det praktiske “håndarbejde”. Hvis du vil søge uopfordret, så send gerne en mail, hvor du forklarer lidt om dig selv og din situation. Du kan sende mailen til en af nedenstående mailadresser: