Henne Kirkeby Kro

Henne Kirkeby Kros genåbning

Henne Kirkeby Kro information om COVID-19 retningslinjer

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen på kroen. For at skabe tryghed og sikkerhed for vores gæster og ansatte følger vi nøje de anbefalede COVID19 retningslinjer og arbejdsprocedurer. Det er vores højeste prioritet, at både vores gæster og medarbejdere kan føle sig sikre og trygge, når de færdes på Henne Kirkeby Kro. Derfor følger vi løbende regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer og justerer vores procedurer i henhold dertil. Vi er tilsluttet vores brancheforening HORESTAs "Safe to visit" program.

Booking, ændring eller annullering

Vi kan kontaktes på mail info@hennekirkebykro.dk eller på tlf. 75 25 54 00 imellem kl. 09:00-15:00 på alle hverdage. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Alle bordreservationer kan afbestilles 24 timer før ankomst uden beregning.

Alle værelsesbookinger kan frit afbestilles op til 14 dage før ankomst. Derefter hæfter man for den første nat pr. værelsesreservation. Ved værelsebooking modtages efterfølgende en mail fra Henne Kirkeby Kro, der opsummerer reservationen. Denne reservation skal du returbekræfte hurtigst muligt. 

Ved for sen annullering gør vi vores yderste for at sælge reservationen til anden side, da vi ofte har folk på venteliste. For yderligere at assistere vores gæster bedst muligt kontakter vi gæster med bordreservation ca. 1 uge før ankomst for at verificere, om reservationen stadig ønskes bibeholdt. 

I disse lidt omstændelige Coronatider forstår vi de personlige eller praktiske bevæggrunde, der kan forekomme for ændring af en reservation. Hvad enten du ønsker at flytte, ændre eller annullere din reservation, vil vores booking manager hjælper dig på bedste vis.

Åbningstider

Frokost
Torsdag - lørdag fra kl. 12:00
Bemærk venligst sidste frokostbestilling kl. 13:00

Aften
Torsdag - lørdag fra kl. 18:00
Onsdag - lørdag fra kl. 18:00 (fra 1.maj - 1. november)
Lukketidspunktet vil være i henhold til de seneste COVID-19 retningslinjerne.

Fysisk afstand & lokalekapacitet

Med afsæt i de nye retningslinjer har vi reduceret vores bordkapacitet, således vi maksimalt dækker op til 36 gæster indenfor. Vi overholder retningslinjerne for ophold i lokaler og indretter med 1 meters afstand imellem gæsterne og 2 m2 råderum pr. gæst.

Vores tjenerstab sørger for en naturlig og gæstfri servering, men vil holde behørig afstand for ikke at komme i berøring med gæsterne. Derudover vil personalet begrænse deres tilstedeværelse ved gæsternes borde for derved at mindske tiden med kontakt til gæsten.

Rengøring & hygiejne

Alle værelser gennemgår en ekstra rengøring med særlig fokus på kontaktflader såsom håndtag, lyskontakter, bordoverflader, vandhaner m.v. For at undgå risiko for spredning af smitte har vi af samme årsag fjernet bøger og blade og andet unødigt. Indhold i minibaren vil blive desinficeret før ankomst.  

Vi har håndsprit tilgængeligt mange steder i kroens lokaler, og det er et ufravigeligt krav, at vores personale regelmæssigt sørger for afspritning af både sig selv og kontaktflader.

Personalerum og toiletfaciliteter rengøres flere gange dagligt. På gæstetoiletterne vil der ikke være fælles håndklæder, men kun individuelle vaskeklude til håndaftørring.

Alle vores medarbejdere og personer tilknyttet Henne Kirkeby Kro er instrueret i Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Vores forholdsregler

Vi beder om, at du som gæst kun besøger os, hvis du er rask og ikke har symptomer på Covid19 virus af nogen art. Vi har indskærpet over for vores medarbejdere, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal overholdes. Hvis man som gæst eller medarbejder har de mindst symptomer, skal man tage hjem.

Håndsprit er tilgængelig overalt på kroen og skal anvendes regelmæssigt af alle medarbejdere og gæster.

Regler vedr. forsamling

Regeringen og myndighederne har som led i indsatsen mod spredning af COVID-19 i Danmark taget en række tiltag med henblik på at nedbringe antallet af sociale kontakter, sikre behørig afstand mellem danskerne og øge effekten af social afstand. Derfor er der indført et forsamlingsbegrænsning indendørs på 25 personer pr. 6. maj 2021 og 50 personer pr. 21. maj 2021.

Vi kan således ikke servere for et selskab, der er større end den til enhver tid gældende regel om forsamling, men vi kan godt have flere selskaber i restauranten samtidig, hvis der holdes afstand mellem selskaberne.  Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis.

Vejledning fra Sundhedsmyndighederne

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og råd om forebyggelse af smittespredning:

 • Vask dine hænder tit med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder
 • Brug håndsprit som ekstra sikkerhed
 • Hold god afstand og bed andre tage hensyn
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram
 • Undgå at røre ved egne øjne, næse og mund
 • Undgå fysisk kontakt og sociale sammenkomster
 • Undgå større forsamlinger og offentlig transport
 • Bliv hjemme, selv ved milde symptomer
 • Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde – ikke i dine hænder
 • Overvej handsker når du går ud både hjemme og på arbejde
 • Vær opmærksom på rengøring
 • Vær ekstra opmærksom på ældre og kronisk syge
Hold dig opdateret på COVID-19-udviklingen i Danmark her www.coronasmitte.dk


Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål på e-mail info@hennekirkebykro.dk eller ring til os på tlf. 75 25 54 00 mandag – fredag i tidsrummet 09:00 – 15:00