Hold jeres møde hos os

Hvis der skal tænkes ud af boksen, kan det være en god idé at komme ud af sine vante rammer. Det kan du komme hos os, og vi lover at sørge godt for jer undervejs. I Staldgårdens gamle lade er der et møderum til 12 personer eller færre, hvorfra der er er adgang til køkkenhaven og klosterhaven. Mangler du inspiration til det kreative møde, kan vi foreslå nogle spændende aktiviteter. Vi kan arrangere forskellige former for udendørs- eller indendørsaktiviteter, der passer til jeres gruppe og jeres gemyt. Hvad enten I kommer langvejs fra – eller blot fra nærområdet – har få eller mange timer til disposition, så sammenstiller vi en plan for mødet og maden. Vi arbejder sammen med kultur-og naturformidler Merete Vigen (www.meretevigen.dk), der har et indgående kendskab til de vestjyske naturfænomener og de aktiviteter, området kan byde på.

Mødeforplejning

Mødeforplejning aftales individuelt alt efter jeres behov og program for dagen og kan inkluderer frokost og/eller middag på kroen.

Mødelokale

Vores rummelige og lyse mødelokale står til jeres rådighed, når I besøger kroen. Lokalet har plads til 12 deltagere, som kan sidde uforstyrret under mødet.

Mødeaktivitet

    • Vi arbejder sammen med natur- & kulturformidler Merete Vigen, der har et indgående kendskab til området og naturen omkring Henne Kirkeby Kro

Mødepause

    Gå en tur i vores skønne have, der omfatter både køkkenhave, prydhave, frugthave, klostergård, drivhushaven og ikke mindst de omkringliggende enghaver.