Vi er i forårshumør, og derfor gentager vi succesen med
kroens torsdagsmiddag, som kan planlægges
med eller uden overnatning.
Middagen starter med forskellige snacks,
hvortil serveres et dejligt glas champagne,
efterfulgt af en 3-retters menu.
Middagen er et udpluk af chef Paul Cunninghams og
køkkenchef Paul Proffitts signatur-menu sammensat efter sæsonen.
Arrangementet er en oplagt mulighed for et forårsvisit
enten med den udkårne, vennerne, familie eller forretningsforbindelser
Pris 1.395,00 kr. pr. person for aftenmenu
inklusiv:
Velkomstchampagne & snacks
3 retters aftenmenu
aftenkaffe/te med petitfours
Tilkøb af matchende vinmenu
udvalgt af vores kyndige restaurantchefer
Pris 1.395,00 kr. for tilhørende vinmenu
Denne torsdag tilbydes overnatning i vores skønne, rummelige
værelser til en særpris inkl. fri minibar og kroens dejlige morgenmad
(dog undtagen vores store suite # 6).
Pris 2.000,00 kr. for værelser eller suiter
Nyd et døgn i idylliske omgivelser på kroen
eller i den særprægede natur, der omgiver kroen