Henne Kirkeby Kro

Eksklusiv vinaften 2024

Oplev en aften med sublim gastronomi og udsøgte vine, når Henne Kirkeby Kro inviterer til

En eksklusiv vinaften


i samarbejde med den anerkendte vinforhandler Sigurd Müller. Vi åbner dørene til en aften, hvor kulinarisk kunst og vinens verden smelter sammen i en perfekt symfoni.

Arrangementet finder sted fredag 1. november kl. 18:00


Denne særlige aften byder på en menu, nøje sammensat af vores dygtige køkkenteam for at komplementere de udvalgte vine fra Sigurd Müllers imponerende sortiment. Hver ret præsenteres med matchende vine, udvalgt og introduceret af Sigurd Müller selv, der vil dele sine historier og dybdegående viden og passion for vinens verden.

Denne unikke begivenhed byder på en sjælden mulighed for at opleve nogle af verdens mest prestigefyldte vinhuse bl.a.:
Pol Roger, Domaine Leflaive og Domaine de la Romanée-Conti.

Pris for denne unikke oplevelse er kr. 6000,- pr. person

 
Prisen inkluderer:
Velkomstchampagne
Aftenmenu dikteret af de udvalgte vine
Udsøgt vinmenu
Aftenkaffe med petitfours

Bemærk, der er kun 24 pladser til dette arrangement.
Glæd dig til en uforglemmelig aften i vinens og gastronomiens tegn.
Det er en aften designet til at forkæle dine smagsløg og udvide din vinviden i en hyggelig og elegant atmosfære.

Lidt om vinene


Gør dig klar til en aften i verdensklasse, når Henne Kirkeby Kro i samarbejde med den anerkendte vinforhandler Sigurd Müller ved Ib Bergkjær præsenterer en række eksklusive vine. Denne unikke begivenhed byder på en sjælden mulighed for at opleve nogle af verdens mest prestigefyldte vinhuse:
Pol Roger, Domaine Leflaive og Domaine de la Romanée-Conti.

Pol Roger

Med en historie, der strækker sig over 170 år, er Pol Roger synonymt med elegance og kvalitet i champagneverdenen. Pol Roger har gennem generationer været det foretrukne valg for både royalt selskab og kendere verden over. På denne aften vil du få mulighed for at smage deres ikoniske champagner,
der er kendt for deres finesse, kompleksitet og lange eftersmag.

Domaine Leflaive

Fra hjertet af Bourgogne kommer Domaine Leflaive, et vinhus med en legendarisk status for sine hvide vine. Domaine Leflaive har mestret kunsten at fremstille chardonnay, der afspejler områdets unikke terroir. Deres vine er kendt for deres elegance, mineralitet og en dybde, der udvikler sig smukt over tid.
Oplev magien i hver slurk og forstå, hvorfor Domaine Leflaive anses for at være en af verdens bedste producenter af hvidvin.

Domaine de la Romanée-Conti

Vine fra Domaine de la Romanée-Conti er ofte omtalt som vinverdenens kronjuvel. Med nogle af de mest eftertragtede og dyre vine i verden,
er dette vinhus kendt for sin dybe engagement i kvalitet og tradition.
Smag de udsøgte vine, der afspejler en rig historie, exceptionel håndværk og en uovertruffen evne til at udtrykke Bourgognes terroir.

Denne vinaften er en unik chance for at smage og lære om disse ekstraordinære vinhuse, deres historie og de hemmeligheder, der gør deres vine så specielle. Hver vin er omhyggeligt udvalgt og præsenteres af Sigurd Müller, der vil dele sin omfattende viden og passion for vin med gæsterne.

Reservation


Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med uforglemmelige smagsoplevelser og inspirerende historier på Henne Kirkeby Kro!

For reservation og spørgsmål ring på tlf. 75255400 eller mail os på info@hennekirkebykro.dk