Vi afholder en særlig onsdagsmiddag i november med fokus på efterårets råvarer.
Onsdagsmiddagen starter med lidt forskellige snacks inden middagen,
hvortil serveres et dejligt glas champagne.
Derefter følger en 4 retters menu, der vil være et udpluk af køkkenchef Paul Cunninghams &
souschef Paul Proffitts signatur-menu sammensat efter sæsonen.
Middagene er en oplagt mulig for at afholde et "før jul" arrangement
enten med den udkårne, vennerne eller forretningsforbindelser.
Pris 1.395,00 kr. aftenmenu inklusiv:
Velkomstchampagne & snacks
4 retters aftenmenu
aftenkaffe/te med petitfours
Pris 1.395,00 kr. for tilhørende vinmenu
Matchende vinmenu udvalgt af vores kyndige restaurantchefer
Pris 2.000,00 kr. for værelser eller suiter
Overnatning for 2 personer i vores skønne, rummelige værelser
med fri minibar og inklusiv kroens dejlige morgenmad
(dog undtagen vores store suite # 6).
Nyd et døgn i idylliske omgivelser på kroen
og i den særprægede natur, der omgiver kroen